Javne tribune in lokacije zbiranja podpisov

V SOBOTO, 20. junija 2015, med 10. in 15. uro na stojnici na Kobariškem sejmu

Spoštovani,

v soboto, 20. junija 2015, bo Občinski odbor SLS Kobarid pod vodstvom Matjaža Četrtiča na Kobariškem sejmu med 10. in 15. uro organiziral zbiranje podpisov za ohranitev delujočih enot nujne medicinske pomoči (NMP).

Kobariški sejem in stojnico peticije za ohranitev NMP bo med 11. in 13. uro obiskal pobudnik peticije za ohranitev NMP in predsednik SLS mag. Marko Zidanšek, ki bo ob 12. uri skupaj s predsednikom OO SLS Bovec Gregorjem Rupnikom, ki mu je hiter odziv tolminske enote nujne medicinske pomoči nedavno rešil življenje, ob stojnici na voljo za IZJAVO ZA MEDIJE.

S predsednikom SLS mag. Markom Zidanškom in predsednikom OO SLS Kobarid Matjažem Četrtičem se bodo na sejmu sestali ter pomagali pri zbiranju podpisov tudi člani OO SLS Bovec, OO SLS Brda, OO SLS Kanal in OO SLS Tolmin ter predsedniki omenjenih odborov: Gregor Rupnik, Vitomir Bric, Bruno Colavini in Klemen Šavli.

Lokacija: Stojnica peticije za ohranitev NMP na Kobariškem sejmu pri Občini Kobarid, Trg svobode 2, Kobarid.

Vljudno vabljeni!


 

V PONEDELJEK, 8. junija 2015, ob 10. uri v Hotelu City Krško.

Spoštovani,

v ponedeljek, 8. junija 2015, ob 10. uri vas vabimo na prvo v vrsti JAVNIH TRIBUN o ohranitvi delujočih enot nujne medicinske pomoči (NMP) – Vsaka minuta šteje!

O neustreznosti predloga Pravilnika o službi NMP, s sprejemom katerega bi prišlo do ukinitve sedaj delujočih enot NMP, podaljšanja dostopnega časa NMP do nujnih bolnikov in drugih posledic, bodo z občankami in občani Krškega ter okoliških občinspregovorili pobudnik peticije za ohranitev NMP in predsednik SLS mag. Marko Zidanšek, prvopodpisnik in župan Občine Krško mag. Miran Stanko ter prvopodpisnik in direktor Zdravstvenega doma Krško Damijan Blatnik, dr. dent. med.

Po koncu javne tribune bodo govorci na voljo za dodatne IZJAVE ZA MEDIJE.

V okviru dogodka bo organizirano tudi zbiranje podpisov za peticijo za ohranitev NMP, na spletu pa podpise zbiramo na spletni strani www.ohranimoNMP.si.

Lokacija: Hotel City Krško, Trg Matije Gubca 3, Krško.

Vljudno vabljeni!